Düzcede 1.5 yıl görev yaptıktan sonra yaş haddinden emekliye ayrılan Zekeriya Kahraman'a son veda yemeğini İl Emniyet Müdürlüğü personeli verdi.
Tüm personelin eşleriyle birlikte katıldıkları yemekte Kahraman'ın hayatını anlatan kısa bir sinevizyon görüntüsü izlendi.
Personeliyle son kez biraraya gelen Kahraman'ın oldukca duygulandığı gözlendi.
Veda yemeğine katılan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan sayın müdürümüz artık emekli oldu biz biliyoruzki kendisi fotoğraf tutkunu ve mesleğimize yatkın bir insan bu nedenle biz kendisini onursal üye kabul ediyoruz ve cemiyetimizin rozetini takdim ediyorum dedi. Düzce eski İl Emniyet Müdür Zekeriya Kahraman, Düzce’de basınla çok iyi diyalog içinde bulunarak 18 ay gibi bir sürede iyi dostluklar kurduğu ve başarılı çalışmalara imza attıklarını söyledi. Kahraman,” Düzce ile ilgili birçok projede birlikte çalıştık. Şöyle bir saymaya kalksam en azından bin 5 yüz civarında Düzce fotoğrafım olmuştur. Boş zamanlarımda bunların içinden elemeler yaparak bir CD haline getirip buradaki Kamu Kurum ve Kuruluşlara Gazeteci arkadaşlara ve diğer dostlara göndermeyi düşünüyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.