Ak Parti'nin eski ve yeni yöneticileri il teşkilatı düzenlenen yemekte bir araya geldi. Düzenlenen yemeğe, İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş başta olmak üzere çok sayıda partili de katıldı.

Programda eski yönetimde etkin görev alan isimlerde konuşma yaptılar.

Gecede konuşma yapan il başkanı Metin Kaşıkoğlu Ak Parti'de görev yapmanın bir bayrak yarışı olduğunu belirterek, biz görev yapan, yapmayan eski, yeni tüm yöneticilerimizle bir arada olmayı, birlikte çalışmayı istiyoruz. Düzce'de bu seçimi en yüksek oy oranı ile almak ve bu sonucu başbakanımıza hediye etmek istiyoruz dedi. Başbakanın günde 2-3 saatlik uyku ile çalıştığını ifade eden Kaşıkoğlu zamanın oturma değil, çok çalışma zamanı olduğunu söyledi.


Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş, de yerel seçimlerin önemine değindi ve tüm parti mensuplarından aktif görevleri olmasa dahi, yerel seçimlerde çalışmalarını istedi. 30 Mart seçimlerinin , yerel seçim olmaktan çıktığını ve ülkenin geleceği açısından çok önemli olduğunun altını çizen Keleş, Tüm Türkiye'de olduğu gibi Düzce'de kazanacağız her Belediye'nin büyük önemi var diye konuştu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın özellikle Düzce'den beklentisini de parti üyeleri ile paylaşan Keleş, "30 Mart'a kadar çok çalışmalıyız ve Başbakanımıza Türkiye Birinciliğini en yüksek oy oranı ile hediye etmeliyiz" diye konuştu.


Keleş parti'nin eski yöneticilerininde seçim çalışmalarında etkin görev alacağını ifade derek yaptıkları seçim çalışmalarının sadece seçimi kazanmak ve oy toplamak adına olmadığını savundu. Keleş Düzce için daha iyi nasıl hizmet verilebilir,halkın beklentileri ne yönde bunları belirleyerek projeler noktasında öncelik belirlemek için çalışmaların kendilerine ışık tuttuğunu söyledi.

 

Haber;P.Yıldırım