Konuralp Beçiyörükler mevkiinde freni patlayarak devrilen minibüsün altında kalan üniversite öğrencisi Nagehan Tecer, sağlığına kavuşuyor.

Geçirdiği kazada ölümden dönen Düzce Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme bölümü hazırlık sınıfı öğrencisi Tecel, Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesinde 10 gündür tedavi görüyordu.

 



Evden okula giderken geçirdiği kazada ağır yaralan Tecer, Beyin ve Sinir Cerrahı Yard. Doç Dr. Cengiz Tuncer tarafından yapılan başarılı bir ameliyat sonrası sağlığına kavuşurken, şimdi derslerine ve arkadaşlarına dönmek için gün sayıyor.

Tecer'in sağlık durumu hakkında bilgi veren Beyin ve Sinir Cerrahı Tuncer, iyi bir ameliyat süreci geçirdiğini ve kazanın sağlığında kalıcı bir etki yaratmayacağını belirtti.

Eskisinden de sağlıklı olacak

Tuncer, "Geldiğinde sıkıntılı bir durumumuz vardı. Akciğerleri ile ilgili özellikle. Öncelik onu tedavi ettik. Daha sonra bizim T12 dediğimiz sırttaki 12. omurgada kırık vardı. O kırık olduğu için biz hastayı ayağa kaldıramıyorduk. Ancak Nagehan'da ilk geldiğinden beri güç kaybı yoktu. Kendisine ameliyet etmemiz gerektiğini ve risklerini anlattık. Çarşamba günü ameliyat ettik. 2 gün oldu. Bir sıkıntımız yok. Bir araya kalmaz eski normal yaşamına dönecek. Bu kazanın onda hiçbir kalıcı etkisi olmayacak. Hatta eskisinden de sağlıklı olacak. Bir ay sonra Nagehan'ı arkadaşları ile gezip dolaşırken görebiliceğiz. Nagehan büyük bir badire atlattı. Rektörümüz başhekimiz hepsi yakından ilgilendi."dedi.

Kaza anında yaşadığı duyguları anlatan Üniversite Öğrencisi Tecer ise başta Üniversite rektörü Funda Svirikaya Şerifoğlu olmak üzere tedavisinde yanında olan herkese teşekkür etti.

Tecer, "Özellikle rektörümüz bire bir ilgilendi. Sürekli yanıma geldi, çok teşekkür ediyorum ona. Kazada da şuurum açıktı. O an kalkıp yürüyebilirdim . Sonradan acıyı hissemeye başladım. Cengiz hocamıza da teşekkür ediyorum."diye konuştu.

Haber: S. KAŞKIR