Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (DESKKOP) üyelerine hesap verecek. 1 yıllık mali tablo hakkında üyelere bilgi aktarılacak genel kurulda ayrıca esnafın sorunlarına kulak verilmesi amaçlanıyor. Bilanço ve gelir-gider hesaplarının yanı sıra kooperatifle ilgili ya da genel olarak esnafın yaşadığı sıkıntıların masaya yatırılmasının da hedeflendiği toplantıdan çıkacak sonuçlar doğrultusunda yol haritası çizilecek. Esnafın kredi kapısı olan kooperatifin, üyelerine yönelik ne gibi çalışma ya da projeler içerisinde olduğu konusunda ise Kooperatif Başkanı Ertan Taşlı kürsüye çıkarak bilgiler verecek.

Sıkıntılarınızı rahatça anlatın çağrısı

Genel kurula ilişkin yazılı bir açıklama yapan Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan Taşlı, “Tüm esnaf arkadaşlarımızı genel kurulumuza bekleriz. Bu vesileyle üyelerimizin dertlerini, sıkıntılarını rahatça anlatabileceği bu genel kurulda esnaf arkadaşlarımızın taleplerini alacağız ve bu sene bu talepler doğrultusunda çalışmalar yapmayı planlıyoruz. Esnafa yardımcı olabilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Yönetim ve denetim kurulu üyelerimizin bir anlamda hesap vereceği bu genel kurula tüm üyelerimizin ve tüm Düzce esnafının katılmasını istiyoruz.” dedi.

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu, 20 Ocak 2013 Pazar günü saat 11:00’da Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Haber: C.ÜSTÜNER