Genç DÜSİAD’ın her ay düzenlediği firma tanıtım toplantılarının bu ayki konuğu Belediye Başkanı İsmail Bayram oldu. Bayram, DÜSİAD’ın, Düzceli İşadamlarının ufkunun açılamsına çok büyük katkı sağladığını söyleyerek, ticaret ve sanayi adına yapılan faaliyetlerin doğru yaklaşım olduğunu ifade etti.

Esnafa zarar vermez

Belediye Başkanı İsmail Bayram, 16 yıl aradan sonra geçtiğimiz günlerde hizmete giren AVM ile ilgili olarak gelen eleştirileri yanıtladı. Bayram, AVM’nin Düzceli esnafa zarar vermeyeceğini, artık Düzcelilerin alışveriş yapmak için dışarıya gitmeyeceğini söyledi.

Bayram, “ Zaman zaman AVM’lerle ilgili eleştiriler oluyor. Düzce’de böyle bir eksiklik vardı. Çok şükür bu bize nasip oldu ve böyle bir AVM’yi Düzce’de hizmete soktuk. Ben bu AVM’nin Düzce’de esnafa zarar vermeyeceğini aksine daha da katkı sağlayacağını düşünüyorum. Düzce’de yaşayanların alışveriş için dışarıya gitmeleri büyük ölçüde önlenecektir. “ dedi.

Gençlere tavsiye

Bayram, gençlere siyasete girmeleri konusunda da tavsiyelerde bulunarak, siyasetle de ilgilenmelerini ve uzak durmamalarını istedi.

Bayram, “ Ben gençlere özellikle, siyasete de mutlaka bir şekilde girmenizi tavsiye ediyorum. Bunun derecesi ne kadar olur bilemiyorum ama siyasete de sahip çıkmak lazım. Fiilen çok siyasetin içinde olmayı benimsemiyor olabilirsiniz belki herkesin kendi takdiridir. Ama çok uzak durmakta doğru değil. Eğer siyasete de sahip çıkmazsanız yine bir çok şeyi yitirmiş oluruz. Ben bunu çok önemsiyorum o nedenle her fırsatta her ortamda her toplantıda genç arkadaşlarımıza özellikle siyasete girmeleri yönünde, siyasetle ilgilenmeleri yönünde tavsiyede bulunuyorum.