Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odası bayramın birinci gününde bayramlaşma töreni düzenledi. DESOB’da yapılan bayramlaşma programına AK Parti İl Başkanı Mustafa Yılmaz, CHP İl Başkanı Kerim Görün, Baro Başkanı Ali Dilber, Esnaf Sanatkar Kredi Kefalet Odası Başkanı Ertan Taşlı’nın yanı sıra ilçe oda başkanları ve esnaflar katıldı.

Katılımcıların bayramlaşmasının ardından konuşan DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, bayramların her şeyin bir kenara bırakıldığı bir gün olduğunu ve Düzce’de güzel işlerin olması için çalışıldığını ifade etti.

“Hangi Kurum hangi siyasi anlayış olursa olsun Düzce için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Birbirimizin eksiğini görmek değil de birbirimizi tamamlamaya çalışmalıyız. Bizim için yanlış gördüğünüz bir şeyi söylemekten çekinmeyin. Yanlış yapanlar burada kendine yer bulamaz. İnsana en büyük darbe sen kimsin ki, senden adam olmaz sözleri olur. Burada barışık düşünmeliyiz.

Barışık düşünmeyen insanlara burada yer yok. Bizim en büyük amacımız üslubumuzu doğru kullanıp işimizi en iyi şekilde yapmak. 3 milletvekilimiz var. Onlara da yapacakları çalışmalarda yardımcı olmalıyız.”

Kayıkçı’nın konuşmasının ardından davetlilere ikramlarda bulunuldu. Bayramlaşma programı sayesinde davetliler sıkıntılarını ilettiler ve Kayıkçı’dan esnaflar bazı sıkıntılarından dolayı yardım istediler.

Haber; R. BAL