Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri için nefesler tutuldu. Geri sayımın başladığı oda seçimleri için gruplar da çalışmalarını hızlandırdı. Odaya kayıtlı şirket ve esnaf ziyaretlerine başlayan adaylar ‘ Oda Başkanlığı ile meslek grubuna talibiz, desteğinizi istiyorum’ mesajı veriyor. Seçimlerin iddialı isimlerinden Fahri çakır da bugün esnaf ziyaretleri ile destek istedi.

 

Sanayi sitesinde esnaf ziyaretine eşlik ettiğimiz Çakır, hem esnafla sohbet etti hemde oda seçimleri için gerekli olan seçim yetki belgesi konusunda uyarılarda bulundu. 6.'ncı Meslek grubunda yer alan Çakır, ziyaretlerden aldığı tepkilerin olumlu olduğunu ancak seçim sonuçlanmadan net bir açıklama yapmanın doğru olmadığını söyledi.

 

 

Çakır, "Ertelenme söz konusu olduğu için 2-3 tur atttık. Biz hepsini dolaşmıştık ama ertelenince bir kez daha dolaştık. Baktığımızda bizim grupda iyi gözüküyor. Sonuçta seçim, sandıktan çıkmadıkça belli olmaz. Hayırlısıyla bütün seçmenlere bizzat ulaşmak adına zamanımızı iyi kullandık. Geldiğimiz nokta çok iyi. Inşallah cumartesi günü de sandıkta tecelli eder.Iki turlu bir seçim. Meclis seçilmeden başkanlığa aday olmanız söz konusu değil. Meclise seçilirsek başkanlığa adayım. Gayretimiz bu istikamette."dedi.

Haber; S. KAŞKIR