Düzce’de SEDAŞ’ın ani kesintileri nedeniyle bu kez esnaftan tepki sesleri yükseldi.

Şehir merkezinde 2 günden bu yana sık aralıklarla yaşanan elektrik kesintileri zaten koronavirüs salgını yüzünden sıkıntıda olan esnafların işlerini olumsuz etkiledi.

Kesintilere ilişkin önceden duyuru yapılmaması nedeniyle tepkili olan Düzceli esnaflar, arıza, bakım-onarım gibi nedenlerle gerçekleşen kesintilere ilişkin önceden bilgi verilmesinin daha doğru olacağını savundu.

Sık sık yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle mağdur olduklarını söyleyen esnaflar, SEDAŞ’ın sorumluluklarını yerine getirmediğini ileri sürdü.

2 günden bu yana sık sık yaşanan elektrik kesintileri yüzünden kullandıkları cihazların bozulduğunu savunan esnaflar, “2 günden bu yana, merkezde sık sık yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle mağdur oluyoruz. Zaten salgın nedeniyle iş yapamıyoruz, bir de üzerine elektriklerin sürekli kesilmesi bizleri mağdur ediyor. İş yerlerimizde bulunan bazı cihazlar, elektrik kesintisi nedeniyle arızalandı. Bozulan cihazlarımız ile ilgili SEDAŞ Müşteri hizmetlerini arıyoruz, ancak bir muhatap bulamıyoruz.” dedi.