Gümüşpınar Köyü Unkor evlerinde oturan ve 15 mart tarihinde kira ödemediği gerekçesi ile sokağa atılan 38 yaşındaki Dilek Doğan, o tarihten bu yana eşyaları sokakta kendisi komşusunda kalıyor. Bugün mikrofonlarımıza açıklamalarda bulunan Dilek Doğan, durumunun çok kötü olduğunu ve komşusunda sığıntı gibi kaldığını ifade etti. Durumunun bozuk olmasından dolayı 8. sınıfa giden çocuğunu okuldan alıp Gölormanı Köyü'nde oturan teyzesinin yanına göderdiğini ifade eden Doğan, dün Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker'in yanına gittiğini ve Ülker'in kendisine 150 TL yardım yapabileceklerini belirttiğini söyledi. 150 TL'ye Düzce'de kiarlık ev olmadığının vurgusunu yapan Dilek Doğan, “Ben kimseden bir şey istemiyorum sadece başımı sokacak sıcak bir yuva istiyorum. Artık bana yardım eli uzatılmazsa eşayalarla birlikte kendimi yakacağım. Artık çok bunaldım.” diyerek gözyaşlarını tutamadı.

26825

Dün valilik binasında yardım istediği sırada baygınlık geçirdiğini ve ambulansla hastaneye kaldırıldığını belirten Dilek Doğan, Başkbakan ve Milletvekillerine seslenerek yardım çağrısı yaptı.

Bu haberin üzerine harekete geçen Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, Vali Vasip Şahin'i arayarak konuyu iletti ve Vali Şahin, Kaşıkoğlu'nun olayı anlatması üzerine çalışma başlattı.

"Yetkililerden Yardım Bekliyor" haberimizi okumak içim tıklayınız