Kurban ibadetleri yerine getirilirken, yol kenarlarında, park ve bahçelerde meydana gelen kötü görüntünün son yıllarda yerini kesimhanelere bıraktığı Düzce'de bu yıl da çoğu vatandaş kurban kesimi için tercihini et kombinalarından yana kullandı.
Mergiç Esenköy mevkiinde bulunan Düzce Belediyesi'ne ait et kombinasında bayram yoğunluğu yaşandı. Düzce'deki vatandaşlar, saat 07:02'de kılınan bayram namazının ardından kurban ibadetlerini yerine getirebilmek için Düzce Belediyesi Et Kombinası'nın yolunu tuttu. Kombinada kurban kesim işlemi uzman kasaplar tarafından gerçekleştirildi.



Kurbanını, Düzce Belediyesi Et Kombinasında kestiren Fatih Alkan, çeşitli eksiklikler haricinde hizmetten memnun kaldığını belirtirken, "Ayrıca Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'i de burada görmek isterdik. Bu kadar topluluğu Başkan bir yerde göremez" sözlerini kaydetti.
Sıtkı Öztürk ise 3 yıldır kurbanını et kombinasında kestirdiğini ifade etti ve "son çıkışta bir yoğunluk yaşanıyor. Belediye yetkilileri ona bir türlü çözüm bulamıyorlar" serzenişinde bulundu.
Kurban Bayramı öncesinde Düzce Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından bayrama hazırlanan et kombinasında günde 100 büyükbaş, 200 küçükbaş hayvan kesimi gerçekleştirilebilinecek. Ayrıca bayram süresi boyunca takviye personel de görevlendirilecek.

Haber; G. TEMEL