Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)  Üniversite Birimi ÜniAk Topluluğu, Düzce Üniversitesi öğrencileri için Düzce’yi tanıtmak adına 3 yıldır yürüttükleri etkinliklerine 8 Ekim Cumartesi günü Güzeldere Şelalesi’ne 700 öğrencinin katılımı ile başlıyor.

ÜniAk bu yılın ilk etkinliğini 8 Ekim’de başlatıyor

Üniversite Birim Başkan Yardımcısı Muhammet Taşkıran ve diğer üyeler televizyonumuzu ziyaret ederek 3 yıldır süren etkinlikleriyle ilgili bilgiler verdi. Taşkıran, ÜNİAK olarak hedeflerinin  öğrencilere Düzce'nin güzelliklerini ve zenginliklerini tanıtmak olduğunu belirterek :“Gerek merkezden gerekse ilçedeki dersliklerden MYO’lardan toplam 700 kişiyi gençleri topluma kazandırmak ve Düzce’nin zenginliklerini göstermek amacıyla Güzeldere Şelalesi’ne bir gezi düzenliyoruz.Merkezi Derslikler ve ilçelerdeki kardeşlerimizin tümünü bekliyoruz” dedi.

“Etkinliklerimiz devam edecek”

Taşkıran konuşmasına şöyle sürdürdü: “Daha önce de, Düzce’deki öğrencilerin aktif olması amacıyla çok gezilerimiz ve konferanslarımız oldu. Etkinliklerimiz devam edecek. Biz bu topluluğa girerken ilk başta temelden başladık 3 sene önce ve güzel yerlere geldik. Fayda verecek birçok geziler yaptık” dedi.

“Düzce’nin güzelliklerini ve zenginliklerini onlara göstermek en büyük amacımız”

ÜNİAK adına bilgi veren Taşkıran, sözlerini şu şekilde tamamladı; “Üniversite gençliği olarak bizler ve arkadaşlarımız. Şu an 30 bin kişiyiz ve 30 bin kişiyi de topluma kazandırmak ve Düzce’nin güzelliklerini ve zenginliklerini onlara göstermek en büyük amacımız. Bu ülkeyi yükseltecek olan kişilerin içinde bu 30 bin kişi de içinde vardır. Her birini topluma kazandırmak da bizim görevimizdir.”