PKK Terör örgütünün yaz aylarıyla birlikte tırmanış gösteren haince saldırıları ve son günlerde onlarca askerimizin şehit edilmesi üzerine halkımız ev ve işyerlerine bayrak asarak protesto ediyor.
Vatanın bölünmez bütünlüğü uğuruna canlarını hiçe sayarak hain PKK'lıların karşısına dikilip mermilere karşı canlarını siper ederek kahramanca mücadele verirken, şehit olan Mehmetçiklerimizin anısına ve terör belasını protesto etmek amacıyla renginin Türk milletinin kanından alan bu bayrağı ilelebet dalgalanmasına hiç kimse mani olamayacak mesajı veriliyor. Bazı vatandaşların ev ve işyerlerine bayrak asması üzerine Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları birliği başkanı Mustafa Kayıkçı, “tüm esnaf ve sanatkarlarımıza ve halkımıza ev ve işyerlerine ay yıldızlı bayrağımızı asalım ve tepkimizi bu şekilde ortaya koyalım” çağrısı yapmış ve Öncelikle DESOB binasına bayrak asılmıştı.
Bayraklı protesto her geçen gün artarak devam ediyor ve halkımızın hem şehitlerimize olan saygıları hem de PKK terör örgütüne olan tepkilerini ortaya koyuyorlar ve şehitler ölmez vatan bölünmez mesajını veriyorlar.

Haber; H. KAYA