Bayram tatilini memleketlerinde geçirenler eve dönüşlere başladı. Yollarda yavaş yavaş yoğunluk da başladı. 9 günlük bayram tatilini memleketlerinde değerlendirmek isteyen vatandaşlar bayram öncesi yollara dökülmüş ve yollar araçların akınına uğramıştı. Bayramı sevdiklerinin yanından geçirenler yavaş yavaş geri dönüşlere başladı. Tatilcilerin erken dönüşü, TEM Otoyolu İstanbul istikametine araç yoğunluğuna yol açtı.

Düzce Kaynaşlı TEM Otoyolu, Bolu Dağı Tünel çıkışı yaşanan araç yoğunluğu nedeniyle otoyol ekipleri kazalara karşı devriye sayısını tekrar artırdı. Gişelerin ücretsiz olması nedeniyle gişe önlerinde herhangi bir yoğunluk yaşanmıyor. Bayram öncesi Ankara istikametinde yaşanan yoğunluk yerinen sakın bir trafiğe bırakırken İstanbul İstikametinde trafik yoğunluğu giderek artıyor.

Bayram dönüşlerinde herhangi bir kaza yaşanmaması için trafik ekipleri sürücülerin yavaş gitmesi gerektiğini ve trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerektiğini belirtiyorlar. Bayram yolculuğunda Düzce’de meydana gelen trafik kazalarında herhangi bir can kaybı yaşanmaması sevindirici olarak nitelendirilirken dönüş yolculuğunda da kazaların yaşanmaması için sürücülerin dikkatli olması istendi.

Haber; R. BAL