Düzce Belediye Meclisi Eylül Ayı ilk toplantısı bu akşam gerçekleşti.

Düzce Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan oturuma Başkanvekili Mesut Sancaklı başkanlık yaptı.
 
Toplantıyı İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, CHP Düzce İl Başkanı İlhan Duru  da takip etti. Birçok konunun konuşulduğu meclis toplantısında toplam 10  madde görüşülüp karara bağlandı.
 


MHP'li Meclis Üyesi Hakan Çetin Uzun, Uzun Mustafa Mahallesi’nde ki parkın çocuklar için riskli olduğunu ve gereğinin yapılması gerektiğini söylemesi üzerine açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu şu ifadeleri kullandı:

“Eğer parklarda çocuklar için risk varsa Fen İşleri Müdürümüzü yollarız baksınlar. Bir risk teşkil edecekse temizliğini yaparız.”

Mahallelerdeki sıkıntılara da değinen Kasapoğlu, ‘Her hafta mahalle toplantısı yapıp eksikleri tespit ediyoruz. İlk olarak Kalıcı Konutlar'daki muhtarları topladık ve oralardaki eksikleri baktık’ ifadelerinde bulundu.
 


Bu mahallerde biz yaşıyoruz

 
Celal Kasapoğlu’nun konuşması üzerine söz hakkı isteyen MHP meclis üyesi Ayhan Seyyar şunları söyledi:

“Bu mahallerde bizde yaşıyoruz. Meclis üyelerinden bazılamızda alınıp gidilse, çok güzel ve daha verimli olabilir.”

Belediye çalışanlarına da değinen Seyyar şunları söyledi:

“Çalışanlar mağdur ve bu suç şuanki yönetimin değil. Geçmişte yapılan hatalar kapanmasın. Geride kalmasın.”



Pazaryeri için toplanalım

 
Pazaryerinde ki park sorununa ve çatı sorununa bir çözüm bulunmasını isteyen MHP meclis üyesi Hüseyin Çifçi’nin sorusunu cevap veren Kasapoğlu şunları dedi:

“Şu anda bir pazar yerimiz var .Pazar yerindeki eksiklerin yapılması gerekiyor. Bu konularda bizler toplanalım ve fikir alışverişi yapalım “

Gereksiz masrafları kestik

 
Ekonomik sıkıntılara da değinen Belediye Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu, 'Ekonomik sıkıntıya karşı hazırladığımız planlarımız var' diyerek şöyle konuştu :

“Gereksiz masrafları kestik. Belediyenin gelirlerini artırması için kurulmuş şirketlerini daha aktif hale getirmek istiyoruz. Üretilen her şeyin karşılığını alamıyoruz. Şehir için getirilen her malzemeyi kendimiz üretelim.”

Haber : C.A.KUŞ
Görüntü : T.AKARSU