Milliyetçi Hareket Partisi 1.sıra Milletvekili Adayı Osman Çakmak, 1 Kasım seçimleri için oyunu kullanmak üzere Azmimilli Ortaokuluna MHP İl Başkanı Onur Özen ve partililerle geldi. Çakmak, 1035 nolu sandıkta kullanmak için salona girdiğinde sandık görevlileriyle selamlaştı ve sırasını bekledi.

Oy pusulasını, mührü ve zarfını alarak kabine giden Çakmak, zarfını sandığa atmadan önce Düzce’ye ve Türk milletine hayırlı olmasını temenni etti.

Oy kullandıktan sonra basın mensuplarıyla bir araya gelen Çakmak, sürece dair düşüncelerini ve beklentilerini ifade etti. Çakmak, “Düzce’mize ve ülkemize hayırlar getirsin. Düzce uzun yıllardır temel problemleri çözülmediği için ciddi sıkıntılar yaşıyor. Seçim sonucunda farklı bir siyasi yapı ve rekabete dayalı siyasi bir ortam oluşmasını umut ediyorum. Böyle bir yapı Düzce’nin sorunlarının çözülmesine ciddi katkı sağlayacaktır. Biz Düzcelilere bu kısa sürede kendimizi anlatmak adına gereken çalışmaları yaptık. Yüreğimizi ortaya koyduk. Samimi bir şekilde kendimizi ifade ettik. Düzce’nin problemlerini dile getirdik. Bu seçim süresi bile Düzce’de bazı şeylerin değişmesine vesile oldu. Sandıktan çıkacak sonuç, Allah’ın takdiridir. Düzce’ye hayırlı olmasını temenni ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Onur Özen ise oyunu Mustafa Kemal Ortaokulunda kullandı.


Haber:Y.SEVER