Fenerbahçe Futbol Takımı Brüksel’de 14 Temmuzda Twente takımı ile yapacağı maça Topuk Yaylası’nda hazırlanacak. 5 Temmuz Salı günü Kaynaşlı İlçesi’nde bulunan Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'ne geçerek, 12 Temmuz Salı gününe kadar burada kamp yapacak.

Düzce Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selahattin Kudu düzenlediği toplantıda, Fenerbahçe Futbol takımının Can Bartu Tesislerindeki hazırlık kampını sonlandırıp Topuk Yaylası’na 5 Temmuzda geçeceğini ifade etti.

“Düzce Topuk Yaylası tesisleri bitmiş durumdadır. 5 Temmuzda saat 11.00’de Fenerbahçe Futbol Takımı Can Bartu tesislerinden hareket ederek kamp yapmak için Düzce’ye gelecek. Kaynaşlı gişelerinde halkımızla beraber Fenerbahçe’mizi karşılayacağız. Saat 12.30 gibi halkımızı Kaynaşlı gişelerine davet ediyoruz” dedi.

Tesisin Düzce’de olmasının Düzce’ye hareket getireceğini kaydeden Kudu, çeşitli afişlerle teşekkür edeceklerini söyledi.

“Bugüne kadar tesiste emeği geçen Başkanımız Aziz Yıldırım’a, yönetim kuruluna dernek olarak teşekkür ediyoruz. Düzce’de bazı çalışmalarımız olacak. Başkanımıza ve takımımıza çeşitli afişler asarak teşekkürlerimizi ileteceğiz. Halkımızdan da bu konuda duyarlı olmalarını istiyoruz. Bu tesis hafife alınacak tesis değil. Avrupa’dan 5 takımın burada kamp yapmak için müracaat ettiğini biliyoruz. Biz bu vesile ile tüm Fenerbahçelileri karşılamaya bekliyoruz. Düzce’mize ve Türk sporuna hayırlı olmasını diliyorum”

Haber; S. KAŞKIR