Çamköy Mahallesi 'nin hemen yanından geçen Melen Çayı'na 4 arkadaşıyla birlikte yüzmeye giden ve sudan cesedi çıkan 11 yaşındaki Ferdi Demirci’nin bugün Çamköy’de cenazesi vardı. Çamköy Mezarlığından ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilen Ferdi Demirci’nin cenazesinde hüzün ve gözyaşının yanı sıra öfke de vardı. Cenaze namazına Belediye Başkanı İsmail Bayram ve Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer de katıldı.

Dün Çamköy Mahallesi 'nin hemen yanından geçen Melen Çayı'na 4 arkadaşıyla birlikte yüzmeye giden 11 yaşındaki Ferdi Demirci yüksekten suya atladı.

Bir daha su yüzüne çıkamayan küçük çocuk, Melen Çayı'nın akıntılı sularında aniden kayboldu. Küçük Çocuğun suda kaybolması üzerine hemen yetkililere haber verildi. Kısa sürede Olay yerine gelen Düzce Belediyesi İtfaiyesi Su Altı Kurtarma ekipleri yarım saatte yakın suda küçük çocuğu aradı.

Bu sırada küçük Ferdi'nin yakınları Melen Çayı'nda tedbir alınmamasına büyük tepki gösterirken, ailesi ve yakınları ise olay yerinde sinir krizleri geçirerek fenalaştılar.

Yaklaşık yarım saat süren bir çalışmanın ardından İtfaiye eri Arif Keleş tarafından suyun dibinden çıkartılan küçük çocuk olay yerinde hazır bekleyen 112 acil ilkyardım ekiplerine teslim edildi.
Ekipler önce olay yerinde küçük çocuğa kalp masajı yaptılar. Hayata döndürme çabalarına cevap vermeyen küçük çocuk hemen ambulansa konularak Konuralp Araştırma ve Uygulama Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere cevap vermeyen küçük Ferdi hayata gözlerini yumdu. Bugün de Küçük Ferdi’nin cenazesi vardı. Küçük Ferdi’nin cenazesinde hüzün gözyaşı ve öfke vardı. Çamköy Mahallesi mezarlığında kılınan ikindi namazına müteakiben cenazesi kılınan Ferdi Demirci toprağa verildi.

Haber; R. BAL