Cumayeri Kaymakamlığı tarafından organize edilen ve 3 gün süren Cumayeri’nde 3 gün süren Rafting ve Turizm festivali sona erdi.

Cumayeri Hükümet konağı önündeki meydanda yapılan Festivalde, Cuma günü Elifçe, Cumartesi günü ise Gülay konser vererek binlerce kişiyi coşturdu. Festivalin son akşamı ise Rock müziğinin sevilen yorumcusu Haluk Levent sahne aldı.

Düzce merkez, ilçeler ve Düzce dışından gelen Haluk Levent hayranları, sevilen sanatçının şarkıları hep bir ağızdan eşlik etti.

Festival için Cumayeri’ne gelen Haluk Levent, Düzce’ye sık sık geldiğini ancak Cumayeri’ne ilk kez geldiğini söyleyerek; “Düzce’ye daha önce çok kez geldim. En son Geçtiğimiz sene Düzce Üniversitesinin şenliğinde konser vermiştim. Ama Cumayeri ilçesine ilk kez geliyorum. Buranın Rafting ile meşhur olan Dokuz Değirmen köyüne gittim ve inanılmaz etkilendim. Bundan sonra her Ankara’ya gidişimde Cumayeri’ne uğrayacağım” dedi.

Konser sonrasında Haluk Levent’e teşekkür edip plaket vermek için sahneye çıkan Cumayeri Kaymakamı Zafer Coşkun, Cumayeri tarihinin en kalabalık akşamı olduğunu söyleyerek, emeği geçen herkese teşekkür etti. Ayrıca Kaymak Coşkun, sponsor olarak festivale destek veren kurum ve kuruluşlara plaket verdi.

Festivalin son akşamı Haluk Levent’in konserinin ardından Havai fişek gösterileri ile son buldu. 

Haber; R. BAL