Resmi Gazete’de yayımlanan son Valiler Kararnamesi ile Şırnak’a atanan Vali Ali İhsan Su’dan koltuğu devralan yeni Düzce Valisi Ali Fidan, bugün Düzce’ye geldi.



Valilik önünde kurum amirleri, kaymakamlar, belediye başkanları ve STK temsilcileri tarafından karşılanan Vali Fidan, alandakilerle tek tek tokalaştıktan sonra makamına geçti.



DÜZCE’DE BULUNMAM ŞANS

 “Bismillah” diyerek göreve başlayan Vali Fidan ardından Valilik toplantı salonunda Düzcelilere ilk mesajını verdi. Düzce’nin stratejik konumundan ve sahip olduğu özelliklerden bahsederek konuşmasına başlayan Vali Fidan Düzce valisi olmanın kendisi için bir onur olduğunu söyledi. Fidan, daha önce Düzce’de bulunduğunu hatırlatarak buranın sorunlarını ve ihtiyaçlarını iyi bildiğini ifade etti ve bu durumu “şans” olarak yorumladı.

BÜROKRATİK ENGELLERİ KALDIRACAĞIM

Fidan, nasıl bir yönetim anlayışı içinde olacağı ile ilgili de konuşmasında ipuçları verdi.“bütün mesai arkadaşlarımla birlikte temel yaklaşımımız adalet ve hakkaniyet ilkelerini esas alan, insan haklarına saygılı, hukuka bağlı, şeffaf ve hesap verebilen, katılımcı, toplumun bütün kesimlerini kucaklayan, güler yüzlü ve şefkatli bir yönetim anlayışı olacaktır. Bu doğrultuda her zaman vatandaşlarımızın arasında ve ulaşılabilir durumda olmaya, zorlaştırmayıp kolaylaştırmaya, bürokratik engelleri ortadan kaldırarak karşılıklı saygı ve işbirliği içinde vatandaş odaklı hızlı ve etkin hizmet sunumunu sağlamaya azami gayret göstereceğimi belirtmek isterim”

Fidan sözlerini toplumun tüm kesimleriyle birlik için hizmet etmeyi amaçladığını söyleyerek tamamladı. Yapıcı eleştirileri her zaman yol gösterici olarak ele alacağını belirten Vali fidan, aldığı hizmet bayrağını ileri taşıyacağını da sözlerine ekledi. 

HABER;S.KAŞKIR