Fiskobirlik'in Düzce'deki gayrimenkulü ile ilgili iki farklı açıklama... Geçtiğimiz günlerde Fevzi Çakmak Mahallesi Kervan mevkiindeki Fiskobirlik'e ait iş merkezinin tekrar satışının gündemde olduğu yönündeki haberimizden sonra birliğin 2 isimden zıt yönde açıklamalar geldi.

Telefonla görüştüğümüz Fiskobirlik Genel Müdürü Arif Kayalı, iş merkezinin satışı ile ilgili süreci doğrulayarak, haberin yanlış olduğu yönünde oluşturulmaya çalışılan algıyı düzeltti.

Yine konuya ilişkin telefonla görüştüğümüz Fiskobirlik Daire Başkanı Turgay Çakmak ise yaptığımız haberin ardından Düzce'den telefonlar geldiğini belirterek, "Şuan için satış yok. Önümüzdeki 3-5 ay içerisinde ne olur bilinmez ama şimdilik Düzce'deki iş merkezinin satışı gündemimizde değil." dedi.

Öte yandan 12 Şubat'ta Öncü TV'de yayınlanan haberimizin ardından bazı yerel basın organları, yine saldırı amaçlı polemik yaratmaya çalışarak yalan haber yaptığımızı öne sürdü. Fiskobirlik'in yönetimindeki iki isimle yaptığımız görüşmeler sonrası haberimizin doğruluğu tekrar teyit edilmiş oldu.