Giresun'dan Düzce'ye gelen dört kişilik Fiskobirlik ekibi Yığılca ilçesine giderken Hecinler mevkiinde kaza yaptı. Uçuruma yuvarlanan araçta bulunan dört kişiden biri olay yerinde hayatını kaybederken, üç kişi de yaralandı. Yığılca ilçesindeki Fiskobirlik kurumuna 28 EL 910 Plakalı araçla ürün tespiti ve randıman ölçümleri için giden, Mustafa Yardım, Atilla Kaynar, Ahmet Güdükçü ve Şükrü Koray Saray, Hecinler mevkiinde kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlandı.

Melen Çayı'na düşen otomobilde bulunan dört kişinin kurtarılması için Düzce Belediyesi İtfaiyesi Arama ve Kurtarma ekibi, 112 İlkyardım ekipleri ve vatandaşlar seferber oldular. Uçurumdan Melen Çayı'na yuvarlanan araçtaki yaralıları kurtarmak için ekipler Kar yağışı nedeniyle yükselen melen çayına girerek suyun içinden giderek güçlükle yaralılara ulaşabildiler.

Yaralılar teker teker büyük bir titizlikle araçlardan çıkartılıp sedyelere koyularak yine melen çayının içinden geçirilerek, kıyıya ulaştırılıp, ambulanslara taşındılar.

Kazada yaralanan Şükrü Koray Saray ise olay yerinde ilk yardım ekiplerinin yaptığı tüm müdehalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Sürücü Ahmet Güdükçü, Yolcular Mustafa Yardım ve Atilla Kaynar ise yaralı olarak kurtarıldı.

Vatandaşlar Hecinler Mevkiinde kazaların çok sık yaşandığını ve son iki ayda aynı yerde yaşanan üçüncü kaza olduğunu belirterek yetkililerin bu bölümde kazaları önlemek adına çözüm üretmelerini istediler.

Kazada hayatını kaybeden Şükrü Koray Saray'ın cenazesinin Memleketi Giresun'a gönderileceği açıklandı.