Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Şehit Emniyet Müdürü Ufuk Baysan Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Meclis Başkanı Ahmet Dertli başkanlığındaki olağan meclis toplantısı öncesinde, yapılan genel kurul toplantısında İktisadi Kalkınma Vakfı Yürütme Kurulu’na seçilen Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin tebrik edilerek başarılar dilendi.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanı Ahmet Dertli, yoğun gündem içerisinde toplantıya katılım sağlayan meclis üyelerine teşekkür etti. Toplantıda ilk olarak oda faaliyetleri gündeme alındı.


Oda faaliyetlerini meclis üyelerine aktaran Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, aralık ayı faaliyetleri hakkında “13 Aralık’ta Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Fuar Komisyonu, meclise sunulacak projelerle ilgili olarak değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. 14 Aralık’ta TOBB İstanbul’da gerçekleştirilen İktisadi Kalkınma Vakfı Genel Kurulu’nda yeniden Vakıf Başkanı olarak seçilen Kocaeli Sanayi Odası Başkanımız ve TOBB Başkan Yardımcımız Ayhan Zeytinoğlu ile TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun teşvikleriyle, İktisadi Kalkınma Vakfı Yürütme Kurulu’nda görev aldım. Dünya’da önemli bir yere sahip olan ve yönetiminde çok güçlü isimlerin yer aldığı Vakıf Yürütme Kurulu üyeliği sayesinde inşallah Düzce’nin sesini daha iyi duyurmaya çalışacağız.” ifadelerine yer verdi.
2020 yılı bütçesi, kasım ayı mizanları ve yönetim kurulu önergeleri toplantıya katılan meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.  Toplantının son bölümünde Düzce TSO Fuar Komisyonu’nun Düzce Fuar Alanı ve diğer çalışmalar hakkında geldiği aşama meclis üyelerine aktarıldı.