18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Ak Parti Milletvekili Fevai Arslan, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Durmuş Arslan ve Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Günal, şehit ve gazi dernekleri ile şehit ailelerine ziyarette bulundular.

Allah bir daha İstiklal marşı yazdırmayı nasip etmesin

Arslan ve beraberindeki heyet öncelikle Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Düzce Şube Başkanı Ayhan Metin ve üyeleri ziyaret etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Düzce Şube Başkanı Ayhan Metin, Ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getirerek Çanakkale zaferinin 97 yıl dönümünü kutladı.

Çanakkale zaferinin Türk askerinin dünyaya kendini ispatladığı, emperyalist güçlere karşı kazandığımız son zaferlerden biri olduğunu söyleyen Metin, “18 Martta 300 bin Türk askeri şehit olmuştur. Bundan sonrada geri kalan askerlerimizde her zaman için vatanımızı koruyacağına eminiz. Mustafa Kemal Atatürk Türk askerini “Zaferleri ve mazisi insanlık tarihi ile başlayan, her zaman zaferlerle beraber medeniyet nurlarını taşıyan kahraman Türk ordusu” şeklinde tarif ediyor. Büyük zaferimizin 97. Yıl dönümünü kutluyorum ve şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.”dedi.

"Allah, bir daha bu millete İstiklal Marşı'nı yazdırmasın" Diyen Ak Parti Milletvekili Fevai Arslan, Çanakkale Zaferi’nin Türk milletinin kendini dünya kanıtladığı önemli zaferler olduğunu söyledi. Arslan son 10 yıldır AK parti hükümetinin şehit ailelerinin ve gazilerin hayatlarının daha iyi daim ettirmeleri için ellerinden gelen gayreti göstermeye çalıştıklarını belirtti.

Arslan, “Allah bir daha bize istiklal marşı yazmayı nasip etmesin diyorum. İstiklal marşını yazılırken sizlerin gayretleri ve ecdatları için şehit olan Türk askerleri ile yazılmıştır. Helikopter kazasında şehit olan askerlerimizin ruhları şad olsun mekânı cennet olsun. Tesadüftür ki böyle bir güne denk geldi. Çanakkale zaferi ile Türk milleti kendini dünya kanıtlamıştır.10 yıldır sizlerin de şahit olduğumuz gibi şehit ailelerimize sahip çıkmaya çalışıyoruz. Bundan sonrada inşallah şehit ve gazilerimizin hayatlarını daha iyi daim ettirmeleri için elimizden gayreti göstereceğimize inanıyoruz.”dedi.

Gazi maaşları için önerge istedi

Ak Parti Heyeti, daha sonra Muharip Gaziler Derneği Düzce Şube Başkanı Vedat Nefesoğlu ve dernek üyelerini ziyaret etti.

Burada bir konuşma yapan Milletvekili Fevai Arslan, “ Allah şehit sayımızı azaltması için dua ediyoruz. Tabi ki bu memleketin torakların da şehit ve gazilerimizin emeği çok fazladır. Çanakkale zaferi kazanılmasaydı bu topraklar üzerinde esir olarak yaşıyor olabilirdik.”dedi.

Şehit ve gazi ailelerini böyle önemli bir günde hatırlayarak derneklerini ziyaret etmelerinden dolayı