Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç Kaynaşlı İlçe Devlet Hastanesi'nin açıışının ardından Düzce Valisi Ali İhsan Su'yu makamında ziyaret etti.Vali Su ziyarettin ötürü Arınç'a teşekkür etti. Arınç ziyareti sırasında Düzce ilgili gözlemlerini anlattı.


GELİŞMİŞ BİR DÜZCE VAR KARŞIMDA

Arınç, "Düzce Türkiye'nin nadir illerinden birisi.Kültürel yapısı,tarihi,tarımı ve sanayi alanları gibi daha bir çok alanda gelişmeye çok müsaid.Özellikle sanayi alanında teşvik yasası Düzce'yi cazibe merkezi haline getirdi.Düzce Geçmişte depremle acı bir tecrübe yaşadı. Ben ozamanlar Milletvekiliydim ,şimdi gördüğüm tabloda yaraları sarılmış ,gelişmiş bir Düzce var karşımda" dedi.


Arınç akabinde valilik anı defterini imzaladı .Vali Su Başbakan yardımcısı Bülent Arınç'a tablo hediye etti.

 




Arınç'ın Düzce ile ilgili bilgi alacağını söylemesinin ardından basın mensupları dışarı çıkarıldı.

ARINÇ "BİR YUSUF MASALI" DİZİ SETİNDE

Bülent Arınç ardından Bir Yusuf Masalı dizi çekimlerinin yapıldığı film platosuna geçerek dizi oyuncuları ile biraraya geldi. Seti dolaşan Arınç daha sonra dizi oyuncuları ile sohbet eden Arınç diziyi yakından takip ettiği görüldü. Dizi oyuncularının lakaplarını tek tek sayan Arınç, set ekibin ikram ettiği türk kahvesi ile yapımcı Ahmet Okur’dan bilgi aldı.


Dizinin uzun yıllar yüksek reytinglerle devam etmesi temennisinde bulunan Arınç, TRT’nin aile kanalı olduğuna vurgu yaptı.




Arınç, Düzce’ye böyle bir film platosu kazandıranlara teşekkür ederken, Belediye başkanı İsmail Bayram tarafından hediye edilen tabloyu kabul etti.



Basın mensuplarının sorularını kabul etmeyen Arınç, bir süre set ekibiyle sohbet ettikten SOnra Kaynaşlı’da bir tesiste verilen yemeğe katılmak için ayrıldı.

 

Haber;P.Yıldırım