Düzce Sanayici ve İşadamları Derneği(DÜSİAD) Gençlik Komitesinin 107 üyesi Van'da yaşanan Depremle ilgili olarak toplandı. Pelemir Otel’de yapılan toplantıda, valilik kanalıyla depremzedelere yapılacak yardımlarda izlenecek yol görüşüldü. Toplantıya davetli olarak İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bülbül de katılırken, Toplantıda bir konuşma yapan Genç DÜSİAD Başkanı Ömer Gaydanoğlu, Vanlı depremzedeler için yapılacak yardımların Düzce Valiliği'nin başlattığı yardım kampanyası kapsamında yapılacağına karar verildiğini belirtti.

Gaydanoğlu, "Ben öncelikle, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Geçmişte bu acıyı Düzce olarak birey olarak bizler yaşadık ve bu acıyı iyi biliyoruz. Depremin vermiş olduğu zararları iyi biliyoruz. Genç arkadaşlarımızla depremzedeler için düşündüğümüz yardımların ne şekilde yapılacağını görüşmek üzere bir araya geldik. Ben her şeyden önce Bütün DÜSİAD üyesi arkadaşlarıma toplantıya katıldıkları için teşekkür ediyorum. Bizler yardımlarımızı Düzce Valimiz Sayın Vasip Şahin'in başlattığı yardım kampanyası aracılığı ile yapmayı uygun gördük." Dedi.

Gaydanoğlu, Genç DÜSİAD üyelerinin önümüzdeki günlerde Irak’ta düzenlenen gıda fuarına katılacağını söyledi.

Genç DÜSİAD'lıların davetlisi olarak toplantıya katılan İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bülbül de gençleri yaptıkları örnek davranıştan dolayı kutladı.

Haber; H. İŞCAN