Genç DÜSİAD tarafından her ay yapılan firma tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Milletvekili Fevai Arslan ve İGM Başkanı Muzaffer Bülbül de katılarak bilgilerini genç iş adamları ile paylaştılar. İGM Başkanı Muzaffer Bülbül toplantıda yaptığı konuşmada, bu toplantıların verimli olduğuna dikkat çekti.
Bülbül, “ Kısmen misafirim ama kısmen de ev sahibiyim. Genç Düsiad’ın üye tanıtım toplantılarını takdirle karşılıyorum ve verimli buluyorum. Bu toplantılara devam edilmesini istiyorum. Her toplantıda mutlaka kendi alanında uzman kişileri getirip bilgi alışverişinde bulunuyorlar ve bilgilerini arttırıyorlar. Kaynaşma sağlanıyor. Birbirlerinin ne iş yaptığını özümseyerek tanımış oluyorlar.” Dedi.
Milletvekili Fevai Arslan ise genç yaşta ticaret hayatına atıldığını, fakat siyaset hayatına başlamasının ardından ticaretin ikinci plana düştüğünü belirtirken, milletvekilliği öncesinde ticaret hayatında yaşadığı sıkıntıları genç işadamlarına aktardı.

Arslan, “ Bende DÜSİAD üyesiyim. Bende sizin gibi kendi çapımda genç yaştan beri ticaretle uğraşan biriyim. Hep beraber başladığımız siyasete bugün buralara geldik. Biz ticareti siyasete başladığımız zaman ikinci plana atmaya başladık. Sizden sorular varsa dilimizin döndüğünce cevaplamaya çalışırız. Ama şunu size tavsiye etmek isterim. Kendi alanınızda önü açık, genişlemeye açık alanlara bakıp öyle işinizi keşfedin. Sermayenizin tamamına yakını işe yatırmayın. Sermayenizin sadece 3 te birini zorluyorsa yarısını geçmeyin. Çünkü size  vereceği zararları karşılamak uzun yıllar alabilir. Sözünün eri esnaf sözünün eri iş adamı olmanızı tavsiye ederim. Bunu benden bir abi tavsiye olarak alabilirsiniz. İşinize yarayanı alın işinize yaramayanı atın. Sözünüz senet olsun. Hepiniz yaş gurubu olarak 30’un altındasınız. Hayatın ilk yıllarındasınız. Okul hayatı bitti artık hepiniz hayat üniversitesine başladınız. Onun için geride bıraktığımız hayatı dilimizin döndüğünce size anlatmak istedim. Bunları iyi bilmenizi tavsiye ederim.” Şeklinde konuştu.

Haber; E. BEKTAŞ