3 yıllık başkan Serkan Verep’in ardından Genç Müsiad Düzce Şubesi Başkanı olarak göreve başlayan Ömer Levent Bilgin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Öncü TV’yi ziyaret etti. Başkan Ömer Levent Bilgin, Başkan Yardımları Görkem Özdemir, Gökhan Top ve Üniversite Sorumlusu Gökhan Cemre Kuzgun Öncü Tv Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tonyalı ile bir süre sohbet etti ve gelecek projelerini anlattı.



Başkan Bilgin, Düzce’nin sorunlarından olan ve son zamanlarda kötü örneklerine şahit olunan uyuşturucu vakalarının son bulması için proje hazırladıklarını mücadele noktasında en önde yer alabileceklerini belirtti. 
Başkan Bilgin Genç Müsiad’ın hedeflerinden söz etti. Bilgin, “Kendi Misyonumuza uygun olan çapraz ticareti gerçekleştireceğiz. Öğrencilerimizi iş dünyasına hazırlamak istiyoruz bu hususta çalışmalarımız başlayacak.” dedi.

 

UYUŞTURUCU İÇİN PROJE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ



Düzce’de birçok kez yaşanan uyuşturucu vakalarının önüne geçilmesi hakkında Başkan Bilgin, Genç Müsiad olarak yapmak istediklerini paylaştı. “Bizim çalışmalarımız sürüyor. İlerleyen günlerde proje haline getireceğiz. Düzce’nin adının bu şekilde duyulmasından biz rahatsızlık duyuyoruz. Aileler ve gençlerin sosyal hayattaki yeriyle ilgili bir çalışmamız olacak. Ocak-Şubat gibi düşünüyoruz. Ailelerin gençlere çocuklarına sahip çıkması önemlidir. Her şey ailede başlar ve biter. Aileler bu konuda duyarlı olursa bu illetin önüne geçilir diye düşünüyorum.”

EN ÖNDE BİZ GİDERİZ



Bilgin, TSO Eski Meclis Başkanı Nusret Özsoy’un gündeme getirdiği uyuşturucuyla mücadele konusunda rehabilitasyon merkezi oluşturma konusuna Genç Müsiad olarak destek verebileceklerini kaydetti. Bilgin, “Bu konuda eğer çalışma varsa takipçisi olmayı yoksa da çalışmada öncü olmayı isteriz. Genç MÜSİAD olarak gençlik STK’sıyız. Bu konuda en çok zarar gören gençlerdir. Takipçisi olacağının sözünü veriyoruz. En önde bu konuda biz gideriz.” dedi.

 

ENGELLİLERİMİZE İSTİHDAM SAĞLAYACAĞIZ 


 
Bilgin, yapacakları bir başka projeyle engellilere iş imkânı sağlayacaklarını söyledi. Bilgin, “Özel Eğitim Merkezi öğretmenleriyle iletişim kurduk. 140 öğrenci var ve hafif düzeyde engelli olarak ifade ediliyor. Piyasadaki en büyük açık olan vasıfsız çalışan ihtiyacını karşılama amacıyla istihdam sağlayacağız. Staj olarak çalışacaklar ve bunu devlette destekliyor. Düzce’de de bu açığı bu şekilde sahip çıkarak kapatmayı hedefliyoruz.” dedi.

Haber; Y:SEVER