Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından dün akşam personele, milli sporculara, il temsilcilerine, sporcu ailelerine ve basın mensuplarına Gençlik Merkezi bahçesinde iftar yemeği verildi.

İftar yemeğinde konuşan Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, milli olan sporcuları ve geçen yıl aktif olarak spor faaliyetlerine katılan sporcuları ile ailelerini davet ettiklerini söyledi. İftar yemeğini sporcuların ailelerine teşekkür maksadıyla düzenlediklerini belirten Dereci katılan herkese teşekkür etti.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Gençlik Merkezi bahçesinde verilen iftara katılımın yoğun olması dikkatlerden kaçmadı.Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Özgün, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Gençlik Merkezi Müdürü İsmail Atay, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırım, İl Temsilcileri, sporcular, antrenörler ve sporcu aileleri, birlikte hazırlanan sofralarda ezanın okunması ile beraber oruçlarını açıp, dua ettiler.

İftar programında ilahi dinletisi gerçekleştirilirken, çocuklar ise kendileri için Gençlik Merkezi tiyatro grubunun hazırladığı tiyatro oyununu izlediler.