Düzce Belediye Bandosu eşliğinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Şube Müdürleri ve İl Spor Müdürlüğü çalışanları, sporcu, hakem, antrenör, il temsilcileri ve öğrencilerinin katılımıyla “Gençlik Yürüyüşü” gerçekleştirildi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve spor Bayramı’nın 96. Yıl dönümü kutlamaları bir haftaya yayıldı. Gençlik Haftası kapsamında Düzce Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünden başlayan yürüyüş korteji, İstanbul Caddesi'nden geçerek Anıt Parka geldi.

Burada Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.Törende konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, gençliğin önemini ifade eden bir konuşma yaparak Gençlik Haftasını başlattı.

Tören, Milli Sporculara hediye verilmesiyle sürdü. Milli sporculara hediyelerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci il Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Erkin Avcı takdim etti. Anıt Park Meydanındaki tören, farklı spor branşları ile sergilenen dans gösteriyle coşkuyla sürdü. Katılımın bir hayli fazla olduğu kutlamalarda öğrenciler keyifli dakikalar yaşadı. Judo, Kick Boks, Jimnastik ve halk oyunları büyük beğeni topladı. Tören Anıt Park Meydanına kurulan farklı sporların yapılabileceği stant alanlarının gezilmesiyle son buldu.

Gençlik Haftası 19 Mayıs'a kadar belirlenen program çerçevesinde çeşitli organizasyonlarla sürecek.

Hafta: Y.SEVER