Tüm Muhtarlar Derneği Genel Başkanı Hüseyin Özkan Düzce'ye geldi.
Tüm Muhtarlar Derneği'nin geçtiğimiz Pazar günü yapılan il kongresi sonrası yaşanan bazı gelişmeler ve gerginlikler üzerine Düzce'ye gelen Özkan, eski ve yeni başkanlar ile bir toplantı yaptı. Özkan dernekte yaşanan sorunları muhtarların kendi aralarında çözmelerini istedi.
Tüm muhtarlar Derneği Düzce şubesinde 44 üyenin 35'i aralarında imza toplayarak olağan genel kurul seçimine gitti ve seçim sonucunda
mevcut Başkan Kültür Mahallesi muhtarı Yavuz Öztürk'ün yerine Ağa Mahallesi muhtarı Cemil Tanrıver'e koltuğu emanet etti.
Ancak başkanlık devir teslimi konusunda bazı tartışmalar yaşandığı
ve olay Genel Başkana kadar ulaştı. Genel Başkan Hüseyin Özkan ise Düzce'ye gelerek eski ve yeni başkanla bir dizi görüşmelerde bulundu
bu görüşmelerle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Özkan "muhtarların o kadar büyük sıkıntısı bulunuyor ki bu sıkıntı bunların yanında sadece bir tanesi. Bu konuda benim yapabilecek bir şeyim yok. Kendi içlerinde oluşan bir sorunu, yine kendileri çözmeleri gerekiyor. Onlar burada problemlerine kendi çözecekler bende Ankara'da tüm muhtarların sorunlarını çözmeye çalışacağım. Burada yapılan seçim adil mi değil mi bunu burada yönetimde bulunan arkadaşlar çözebilirler. Ben fiili olarak sorunun içerisinde olmadığımdan dolayı konu ile pek ilgilenemiyorum. Burada ki sorunu bu derneğe üye olan muhtarlar kendi aralarında çözüme kavuşturmalı" şeklinde konuştu.