Düzce kahveciler ve otelciler odasının genel kurul toplantısı geniş bir katılım ile gerçekleşti.
Desob toplantı salonunda yapılan Genel Kurula Federasyon Genel Başkan Yardımcısı Resul Karataş, MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz Oda ve dernek Başkanları, Genel Kurul üyeleri ve davetliler katıldı.
Divan başkanlığını Federasyon Başkan Yardımıcı Resul Karataş'ın yaptığı genel kurulda Oda Başkanı Osman Ataseven faliyet raporlarını okudu ve odanın tapulu mülkü olduğunu ayrıca hizmet aracı aldıklarını sigara yasağı konsunda oda olarak çalışmalar yaptıklarını ve ankaradaki tepki yürüyüşüne Düzce'den azımsanamayacak sayığda katılım sağladıklarını bu konuda tüm üyelerin verdiği desteğe teşekkür ettiğini söyledi.
Faliyet hesap ve denetleme kurulu raporları yapılan oylamada Genel Kurul üyeleri tarafından kabul edildi. Divan Başkanlığını yapan Kahveciler Federasyonu Genel Başkan yardımcısı Resul Karataş ise sigara yasağı konusu üzerinde durdu ve Odalarımız federasyonumuz birliğimiz hep birlikte hareket ettik ancak siyasiler ne odalarımızı ne federasyonumuz bu konuda muhatap almadılar 2008 in ocak ayında çıkan yasa süre uzatımını getirdi ancak Avrupanın hiç bir yerinde bu şekölde ketum bir uygulama yoktur oralardada yasak var ancak esneklikde var ama bizde böyle bir durum yok dedi.
Genel Kurul üyeleri sigara yasağı nedeniyle her geçen gün işyerini kapatanların sayısının arttığına işaret ederek kahveci esnafı yok oluyor bu soruna siyasilerimiz mutlaka bir çözüm bulmalılar zor durumdayız dediler. Mevcut Başkan Osman Ataseven ile Ataseve'nin yönetim kurulunda görev yapan ve bu seçimde başkanlığa aday olan Ramazan Korkmaz Genel Kurul üyelerine seçilmeleri durumunda yapacakları hizmetler hakkında bigiler verdiler ve daha sonra seçimlere geçildi.
Seçim Sonucunda Osman Ataseven 112 oyla görevine devam ederken Ramazan Korkmaz ise 59 oy aldı.