CHP İstanbul Milletvekilleri Sibel Özdemir, Enis Kadri Berberoğlu ile İzmir Milletvekilleri Özcan Purçu ve Murat Bakan, bir dizi inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Düzce'ye geldi.


"Parti genel merkezimiz bizim hazırlayacağımız raporu bekliyor"
İlk olarak parti il binasında kameraların karşısına geçen CHP'li vekiller, burada yaptıkları açıklamada, CHP Genel Merkezi tarafından Düzce’deki sıkıntıları raporlamak üzere görevledirildiklerini ve bu neden şehre geldiklerini belirtti. 1999 yılında iki büyük deprem yaşayan Düzce'nin son olarak sel felaketi ile karşı karşıya kaldığına dikkat çeken vekiller, "Parti genel merkezimiz bizim hazırlayacağımız raporu bekliyor. Biz de değişik kurumları ziyaret ederek oluşturacağımız raporu merkezimize ileteceğiz. Bu nedenle hiçbir sorunun eksik kalmaması için parti mensupları ve vatandaşlarımızın bize vereceği bilgiler büyük önem taşımaktadır." dedi.

Başkan Özlü'ye başsağlığı dilediler

Ardından Düzce'nin sağlıktaki durumunu görüşmek üzere Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz ile bir araya gelen CHP heyetinin bir sonraki durağı Düzce Belediyesi oldu. CHP İstanbul Milletvekilleri Sibel Özdemir, Enis Kadri Berberoğlu ile İzmir Milletvekilleri Özcan Purçu ve Murat Bakan, CHP Düzce İl Başkanı İlhan Duru ile birlikte Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'yü makamında ziyaret etti. Düzce Belediyesi merkez binası önünde konuklarını karşılayan Başkan Özlü, vekiller ve il başkanı ile yakından ilgilendi. Geçtiğimiz günlerde annesini kaybeden Başkan Özlü'ye başsağlığı dileklerini de ileten heyete Başkan Özlü de nazik ziyaretleri için teşekkürlerini iletti. Görüşme tarafların karşılıklı iyi dileklerini iletmesi ile sona erdi.
HABER:C.ÜSTÜNER