Bakanlık görevi sonrasında da milletvekili seçildiği ilin sorunlarını gündeminin ilk sıralarında tutmaya devam eden ve konuları yakından takip eden Bakan Özlü, çeşitli programlar çerçevesinde Düzce'ye gerçekleştirdiği ziyaretlerde hayata geçirilmesi beklenen projeleri yerinde inceleyerek ilgilerden bilgiler alıyor.

Bu kapsamda bakanlığın üst düzey yöneticileri ile birlikte bugün Düzce'ye gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce Üniversitesi'nde gerçekleştirilen "Düzce Ticaret ve Sanayi Şurası" öncesinde OSB-Otoban bağlantı yolunda incelemelerde bulundu. İlk olarak yapım işini üstlenen firmanın şantiyesini ziyaret ederek, yetkililerden son durum hakkında bilgiler alan Bakan Özlü, ardından sanayicilerin kavuşmayı iple çektiği bağlantı yolunda incelemelerde bulundu.




İki organize sanayi bölgesi başta olmak üzere Düzce'de kurulu bulunan fabrikalara ulaşımda büyük kolaylık sağlayacak olan OSB-Otoban bağlantı yolundaki incelemelerin ardından Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Yolun bir an önce hizmete girmesi için gerekeni yapacağız." açıklamasında bulundu.