Düzce Basın Birilği Derneği ile Gazeteciler Cemiyeti başkanları ve yönetim kurulu üyeleri İl Emniyet Müdürü Ali Gezer'i makamında ziyaret etitler.


Bu ziyaretin gecikmiş bir ziyaret olduğunu dile getiren her iki dernek başkanı ilimizde yapacağınız çalışmalarda iki meslek kuruluşu ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte her türlü desteğe hazırız dediler. Basının olaylarla ilgili bilgi edinmeleri konsunda yaşadıkları sıkıntıları dile getiren yönetim kurulu üyeleri bilgi eksikliği nedeniyle zor durumda kaldıklarını ve bu konuda destek istediklerini söylediler.

İl Emniyet Mümdürü Ali Gezer'de ben bundan önce görev yaptığımı illerdede yasalar ölçüsünde basınla iyi diyaloglar kurdum. Bu nedenle sizlerde bizim gibi 24 saat görev başındasınız çalışma şartlarınız zor. Bunuda biliyoruz. Bu nedenle talepleriniz değerlendirilecektir. Basın Halkla İlişkiler aracılığı ile bilgiler sizlere ulaştırılacaktır dedi. Gezer ayrıca “Bizler Düzce'nin huzur ve güveni için çalışıyoruz ve suçluları birer birer yakalayıp yargının önüne çıkarıyoruz. Kanundan hiç kimse kaçamaz ve kaçamıyor halkımız rahat olsun” dedi.
Mobese çalışmaları hakkında da bilgiler veren Gezer, “Çalışmalar % 90 tamamlandı. Bazı teknik ayrıntılar yapılıyor. Şu anda belli noktalardan deneme görüntülerini alıyoruz. Önümüzdeki günlerde tamamlanmış olacak ve sayın bakanımızında katılımıyla açılışını gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu. Emniyet Müdürlüğü'nün sorumluluk alanının her geçen gün genişlediğini dile getiren İl Emniyet Müdürü, önümüzdeki dönemler için önemli projelerimiz var. bunları daha sonra hem sizlerle hemde kamuoyu ile paylaşacağız dedi.