Kaynaşlı Eski Mahalle'de bulunan Gırgın Çayırı'nda her yıl geleneksel olarak düzenlenen hıdırellez ve bahar şenliği bu yıl da yoğun bir katılımla gerçekleşti. Kaynaşlı Belediyesi tarafından organize edilen şenlikte sanatçı Uğur Uşılak tarafından vatandaşlara unutulmaz bir müzik ziyafeti sunuldu. Düzce Belediyesi Mehter takımının gösterileriyle başlayan programa Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, diğer ilçe belediye başkanları ve AK Parti Milletvekili adayları ile vatandaşlar katıldı.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen şenliğin önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini vurgulayan Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, Gırgın Çayırı'nda kapesitenin on binden yüz bine çıkarıldığını söyledi. Konuşmaların ardından sahne alan sanatçı Uğur Işılak, AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı olduğu söyleyerek Kaynaşlı'ya siyaset yapmaya değil şarkılarını söylemeye geldiğini söyledi. Uğur Işılak, söylediği şarkılarla büyük alkış aldı.

Aileleriyle Gırgın Çayırı'na akın eden vatandaşlar haftanın yorgunluğunu attı. Büyükler mangal yaparken, küçüklerde oyunlar oynayarak günlerini gün etti. Program akşam saatlerine kadar devam etti.

Haber:Ş.ÇAKIR