Haberimizin ardından soluğu ailenin yanında aldı

Karagüllüoğlu çiftinin yüzünü güldüren ziyaret... Dün ekranlara getirdiğimiz Kaynaşlı'ya bağlı Tavak Köyü'ndeki adeta harabeyi andıran bir evde yaşayan Sevinç ve Fevzi Karagüllüoğlu'nun sessiz yardım çığlığına duyarsız kalınmadı. Bu soğuk kış günlerinde dökülmeye yüz tutan toprak evde bir yandan soğukla bir yandan da sağlık sorunları ile boğuşan karı-kocanın haberini izleyen Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar bugün soluğu köyde aldı. Düzce'yi etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle kar ve buzla kaplanan yolu aşarak köye güçlükle de olsa ulaşan Başkan Bayraktar'a ziyaretinde Kaynaşlı İGM Üyeleri Hasan Ergin ile Saffer Şen'in yanı sıra AK Parti Kaynaşlı İlçe Başkanı Saim Özkan da eşlik etti.

Sıkıntılarınızı gidermek için buradayız“

3 ayda bir aldıkları yaşlılık maaşı ile geçinmeye çalışan ve tek arzuları ise kışı üşümeden geçirecekleri bir yuvaya kavuşmak olan yaşlı çiftin kapısını çalan Başkan ve beraberindekiler, öncelikle evde incelemelerde bulundu. Artık kullanılacak durumda olmadığı ilk bakışta da anlaşılan evin dökülen dış sıvalarını ve içerisindeki olumsuzlukları yerinde gören Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, Karagüllüoğlu çiftini sevindiren bir müjde verdi. Kaynaşlı Belediyesi olarak yanlarında olduklarını vurgulayan Bayraktar, “Sıkıntılarınızı gidermek için buradayız. Daha iyi koşullarda yaşamınızı sürdürmeniz adına elimizden ne gerekiyorsa yapacağız.“ diyerek, mevcut evin bulunduğu arsaya yeni bir ev yapma sözü verdi.

Mutlulukları yüzlerine yansıdı

En büyük hayalleri olan soğuktan üşümeyecekleri bir eve kavuşacak olmanın mutluluğunu yaşayan Sevinç ve Fevzi Karagüllüoğlu çiftçi de Başkan'ın verdiği bu söz karşısında duygulu anlar yaşadı. Ziyaretin kendilerini çok sevindirdiğini söyleyen yaşlı çift, Başkan, İGM üyeleri ve ilçe başkanına dualar ederek, evlerinden uğurladı.

Yardımseverler de duyarsız kalmadı

Öte yandan Fevzi Karagüllüoğlu'nun kalp, eşinin ise hipertansiyon hastası olması nedeniyle çalışamaması ve geçimlerini sadece 3 ayda bir aldıkları yaşlılık maaşı ile sağlaması daha iyi bir eve taşınmalarına engel olurken, bu yürek burkan ailenin haberini gören bir çok yardımsever de haber merkezimizi arayarak gereken desteği sağlamak amacıyla irtibat numaralarını aldı.