Beyköy Uğur Köyü Yolunda meydana gelen sel felaketinin ardından seferber olan ekipler, Düzce’nin ana su şebeke borularının da hasar gördüğü bölgedeki tahribatı kısa sürede giderdiler. Ulaşıma tamamen kapanan yol, ekiplerin geceli gündüzlü çalışması ile kısa sürede tekrar açıldı. Ancak Uğur Köyü yolunda oluşan tek hasar bu değildi. Selin yol seviyesine ulaştığı Uğur Köyü yolunda üç ayrı noktada daha göçükler meydana gelmiş durumda.

Sürücüler için ciddi tehlike de oluşturan bu önemli yolda hiçbir önlem alınmaması da tepkilere neden olurken, oluşan hasarın ne zaman ve nasıl giderileceği ile ilgili de henüz bir açıklama yapılmadı.

Uğur Köyü yolunda meydana gelen ağır tahribatın ardından yol kısa sürede ulaşıma açılsa da yolun belli bölümlerinde oluşan hasar tehlike oluşturmaya devam ediyor. Onarım yapılan yolda ise Sedaş ekipleri hasar gören direklerini yineden dikerek, elektriksiz kalan bölgelere enerji vermeye çalışırken, DSİ ekiplerinin Uğur Suyundaki çalışmalarının ise devam ettiği gözlendi.

Uğur Suyunda en dikkat çeken çalışma ise Düzce Belediyesi’nin ana şebekeye su verdiği Derdin yolu üzerindeki kısımda yapılıyor. Belediye Ekiplerinin bölgede şebeke girişinde herhangi bir hasar oluşmaması için dere yatağının yönünü değiştirme çalışması yaptıkları gözlendi.