Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’de yürütülen ‘Zeytin Dalı Harekatı’ için vatandaşlar sokağa döküldü.  Askerlerimize destek amacıyla Gölyaka ilçesinde yürüyüş düzenlendi. Yüzlerce vatandaşın katıldığı yürüyüş de Türk bayraklarıyla operasyona ve askere destek sloganları atıldı.

Mehmetçiğe Destek yürüyüşü adı altında düzenlenen yürüyüşe mehter takımı da öncülük etti.



Yürüyüşe Gölyaka Kaymakamı Adem Keleş, Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut, İlçe Müftüsü İbrahim Kapancı, Ak Parti İlçe Başkanı Fazlı Koç, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Leyla Ersoy, CHP İlçe Başkanı Cevdet Atasoy, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Horuz, İyi Parti İlçe Başkanı İsmail Baklacı, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Mensupları, Kurum ve Daire Amirleri, Muhtarlar ve çok sayıda halk katılım sağladı.



Yürüyüş sonrasında Ak Parti İlçe Başkanı Fazlı Koç yaptığı konuşma da " Gözümüzün ve gönlümüzün her zaman yanlarında olan Afrin'deki Kahraman Mehmetçiklerimize selam olsun. Bizler, Türk Milleti olarak kanlarımız da dolaşan asil kandan dolayıdır ki her zaman Bayrağımıza, Vatanımıza, Devletimize ve Milletimize sahip çıkan bir nesiliz. Gerektiğinde mukaddesatlarımız için Şahadet şerbetini içmeye hazırız. Bugün burada bütün Gölyakalı hemşerilerimiz tek vücut, tek yumruk olduğunuz ve bu kutlu yürüyüşe katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşma sonrasında İlçe Müftülüğü tarafından Şehitler ve askerlerimiz için Kur'an-ı Kerim Tilaveti okunarak dua edildi.





Haber: Ş. ÇAKIR