CHP Düzce Gençlik Kolları bugün ilginç bir basın toplantısı düzenledi. Osman Çakır’ın bugün gündeme gelen iş talebi faksı üzerine basın açıklaması yapan Gençlik Kolları Başkanı Haşim Al, adeta şov yaptı.
Daha önce mecliste uyurken görüntülenen Düzce milletvekillerine pijama hediye eden CHP Gençlik Kolları Başkanı Haşim Al, son zamanlarda farklı konularda ulusal basına malzeme olan milletvekillerine “artık uyanmışlar” diyerek hediye ettiği pijamaları yırttı.


Düzce milletvekillerinin açıklamaları ve eylemleri ile Düzce’yi rezil ettiğini söyleyen Al, Milletvekili Osman Çakır’ın ulusal gündeme düşen iş talebi faksının orijinal çıktısını da basınla paylaştı. Osman Çakır’ın 2012 yılında “Düzce 10 yılda hak ettiği hizmeti alamadı” açıklamasını hatırlatan Al, “Milletvekillerimiz kış uykularından ara sıra uyanıyor, uyandıklarında da Düzce’yi rezil ediyor.” açıklamasında bulundu.


Al, “Özür diliyoruz, bunlar uyanmışlar ama hizmet için değil, yolsuzluk torpil için uyanmışlar, biri çıkıyor Allah'ı Tayyip'le kıyaslıyor, diğeri çıkıyor karma eğitime karşıyım diyor, diğeri de çıkıyor beceriksizliğini ispat ediyor Halk Bankası Genel Müdürü'ne yollayacağı faksı CHP teşkilatına yolluyor. Pijama gönderdik, uyandılar ama Düzce’nin sorunlarını çözmek için değil, hak etmeyenlere iş bulmak maksatlı… Uyanmışlar da arsızlık yapıyorlar…”dedi.


İşte “beceriksizliğin ispatı” diyen Haşim Al, yırttığı pijamaları milletvekillerine göndereceğini sözlerine ekledi…

Haber; S.Kaşkır