Düzce Belediyesi'nde birim müdürlerine yönelik değişim ile ilgili resmi açıklama yapıldı. Belediyede 1 yıl önce gerçekleşen ilk büyük revizyonda olduğu gibi ikinci revizyonda da Başkan Mehmet Keleş'in yurt dışı sehayatinde olması dikkat çekti.

Düzce Belediyesi üst yönetici kadrolarında değişiklik ile bazı birim müdürleri görevinden alındı, çoğunun ise görev yeri değişti. 6 Temmuz tarihi itibarıyla yapılan değişiklikler şu şekilde;

Su ve Kanalizasyon Müdürü Zeynan Keleş Karabacak Temizlik İşleri Müdürlüğüne, İnsan Kaynakları Müdürü Nurullah Şahin Ulaştırma Müdürlüğüne, Ulaştırma Müdürü İlyas Danış İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne, Temizlik İşleri Müdürü Murat Gülmez Fen İşleri Müdürlüğüne, Fen İşleri Müdürü Kenan Güreşçioğlu İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne getirildi. Öte yandan Mali Hizmetler Müdürü İsmail Işıldak uzman kadrosuna alınırken Mali Hizmetler Müdürlüğüne Okan Özkasap, İbrahim Özer de Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne getirildi.

İki isim yine müdür oldu
Öte yandan atamalardaki bir ayrıntı dikkatlerden kaçmadı. Eski Belediye Başkan İsmail Bayram döneminde müdür iken Keleş döneminde koltuklarından alınan iki isim yine müdür olarak atandı.
Bayram döneminde Mali Hizmetler Müdürlüğü görevinde bulunan ve ilk revizyonda koltuğunu İsmail Işıldak'a bırakan Okan Özkasap yine aynı makama getirilirken, önceki dönem Destek Hizmetleri Müdürlüğü yapan ve Keleş'in tekniker kadrosuna aldırdığı İbrahim Özer ise yeni atama kararı ile Su ve Kanalizasyon Müdürü oldu.