Adayların mahalle gezileri devam ederken Adalet ve Kalkınma Partisi Düzce Belediye Başkan adayı İsmail Bayram'ın gezi programlarına katılan AK Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu'nun programlarda yaptığı konuşmalara tepki gelmeye devam ediyor. Refah Partisi Eski Milletvekili Feti Görür de Kaşıkoğlu'nun açıklamalarını sert bir dille eleştirdi.

Kaşıkoğlu'nun kendi partisiyle alakalı çalışma yapması gerektiğini söyleyen Görür, “Kendisi Milletvekili olduysa bu Genel Başkanımız olan Necmettin Erbakan zamanında olmuştur. Şimdi Kaşıkoğlu'nun çıkıpta eskiden mensubu olduğu bir partiyle ilgili yanlış açıklamalar yapması bizleri üzmüştür. Kendisinin yaptığı bu açıklamalar kabul edilemez ve gerçek dışı söylemlerdir. Bu davranışı kabul edemeyiz.” ifadelerini kullandı.

Görür, Milletvekili Kaşıkoğlu'nun Düzce için çalışmalarda bulunmadığını da belirterek, “Kaşıkoğlu bu tür açıklamaları bırakarak Düzce için neler yapabilirim diye düşünmelidir. Düzce'nin çözülmesi gereken sorunları vardır. Başka partileri eleştireceğine kendi yaptığı çalışmalara baksa daha iyi olur. Kendisini yanlış konuşmalara değil Düzce için çalışmaya davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.