TSO’da seçim heyecanı geçtiğimiz Cumartesi günü sona erdi. 11 meslek grubunda 31 meclis üyesi için seçim yapıldı ve gruplardan meclise giren isimler belli oldu. TSO seçim sürecinde önem taşıyan ikinci seçimler ise 22 haziran cumartesi günü yapılacak.

TSO'NUN 1. TUR SEÇİM SONUÇLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Yüksek Seçim kurulu 15 haziranda yapılan meclis üyeliği seçim itirazlarını değerlendirerek, resmi olan sonuçları 20 haziran Perşembe günü 1 günlük askıda kalmak suretiyle açıklayacak.
Cumartesi günü yapılacak ikinci etap seçimlere kadar meclis üyeliğine seçilen tüzel kişilerin temsilci isim vermesi istenirken, ikinci kez sandık başına gidecek olan seçimde, TSO yönetim kurulu başkanı, yönetim kurulu, genel kurul ve disiplin kurulu asil ve yedek üyeleri seçilecek.Saat 09:00 ile 17:00 saatleri arasında yapılacak seçimlerde ayrıca, Odam meclisi Başkanlık Divanı ve hesapları inceleme komisyonu üye seçimi de gerçekleştirilecek.
Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri ile diğer kurulların üye seçim sonuçları yüksek seçim kurulu tarafından 25 Haziran Salı günü onaylanarak itirazlar için 1 gün askıda bırakılacak.27 haziran Perşembe günü itirazlar incelenerek aynı gün içinde kesin sonuçlar açıklanacak ve bir gün sonra kesin seçim sonuçları ilan edilecek. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın 4 yıllık yeni başkan ve yönetimi kesinlik kazanarak görevine başlayacak. 


Haber: H. İŞCAN