31 Mayıs 2010 tarihinde Gazze'ye insani yardım götürürken Akdeniz uluslararası sularında İsrail askerleri tarafından saldırıya uğrayan Mavi Marmara gemisi için gündem dışı söz alan Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, amacı bölgeye yardım götürmek olan bir gemiye İsrail askerlerinin yaptığı saldırının kabul edilmez olduğunu söyledi.
İsrail bu cesareti nereden alıyor? 
Korkmaz, “Tek amacı bölgeye yardım malzemesi götürmek olan gemiye İsrail askerlerinin uluslararası sularda yapmış olduğu saldırı İsrail askerlerinin ne kadar terörist ne kadar gözü dönmüş bir devlet olduğunun açık bir ifadesidir. Bu gemide dünyanın her tarafından ve her dinden insan bulunmaktaydı. Bu insanların tek amacı bölgeye yardım götürmekti. Fakat İsrail askerleri gemiyi kan gölüne çevirdi. Peki, İsrail bu cesareti nereden alıyor? İsrail bu cesareti, uluslar arası güçlerden aldığı gibi onların derin uzantılarından aldı. Ağlama duvarında salya sümük ağlayan, bir imamla görünmekten itina eden ama bir hahamla sarmaş dolaş olan cuntacılardan aldı.”
Korkmaz, konuşması esnasında muhale eden bir vekile “Önce dinlemesini öğren” diyerek karşılık verdi.
Sefil Bir Tavır Sergileyerek Baskı Ve Zulümde Yaptı

Kısa süren sözlü atışmanın ardından Korkmaz konuşmasını, “Gemide Türkiye’nin değişik bölgelerinden 9 kişiyi şehit eden İsrail askerleri aynı zamanda sefil bir tavır sergileyerek baskı ve zulümde yaptı. İsrail’in bu saldırısını şiddetle kınıyor, ona ve onun Siyonist işbirlikçilerini buradan lanetliyoruz. Biz o Gazze şeridinde Müslüman değil, masum Yahudiler de olsa tekrar o gemiye biner ve tekrar giderdik. Buradan mazlumlara rahmet okuyor, zalimlere de lanet ediyorum.” Diyerek noktaladı.