Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Yiğit Bulut, AK Parti İl Başkanlığı tarafından dün düzenlenen "Milli İrade" konulu konferansın ardından Öncü TV’yi ziyarette bulunarak Erol Tayhan'la Günün İçinden programına konuk oldu. Tayhan'ın sorularını yanıtlayan Bulut Ülke gündemine dair çok çarpıcı ve iddialı değerlendirmelerde bulundu. Başbakan Erdoğan'a bağlılığını hemen hemen her cümlesinde anlatan ifadelere yer veren Yiğit Bulut ilk olarak Milli İrade ile ilgili konuyu değerlendirdi.

 

 

RECEP TAYYİP ERDOĞAN DİK DURMASAYDI.....

 

Mili iradeye Büyük saygısızlık var. 2013 mayıs ayı gezi olayları ile başlayan ve sandıkta yenilemeyecek siyasilere karşı yani Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a karşı küresel güçler ve bunların içerisindeki taşeronları tarafından çok iğrenç bir oyun oynandığını iddia eden Bulut benim için önemli olan kim seçilirse seçilsin sandıktan çıktığı için, halkın seçtiği kişi olduğu için seçilen kişi tarafına yönelmek ve arkasından gitmek zorundayız dedi. Türkiye'de liderlik yapmış devlet adamlarının iktidarlıklarının 10. yılında hepsinin canına kastedildiğini iddia eden Bulut (2003 -2013) Recep Tayyip Erdoğan iktidarlığının 10. yılında gezi olaylarının ortaya çıktığını ve bütün bunların bir tesadüf olmadığını savundu. 

 

Türkiye'de Milli İradeye kasteden bir ekip ,bir yerleşik düzen ,bunların küresel efendileri ve taşeronları olduğunu net olarak görüyoruz. Bu icraat gezi parkıyla başladı. Bu Ülkede 10 yıldan fazla bir iktidarın yerleşmesine ,halkın menfaatlerini koruma adına adımlar atmaya başlamasına bu yerleşik güçler izin vermiyor. Olaylar çok açık ve net. Tayyip bey dik durmasaydı Türkiye Ukrayna ve Mısır'daki gibi kaos senaryosu arkasında küresel güçlerin iktidara el koyduğu bir yapıya doğru gidecekti. Erdoğan'ın bunu keşfetmesi ve taviz vermemesi bizi bu beladan kurtardı.

 

 

KÜRESEL EFENDİLER ÇARESİZ

 

 

17 Aralık tarihinde patlak veren cemaat ve hükümet arasında yaşanan olayları da yorumlayan Bulut Recep Tayyip Erdoğan olmasaydı Türkiye'yi iç savaşa sürükleyecek bir senaryonun il adımları atılmıştı ,Erdoğan siyasi içgüdüsü ile bunlara karşı çıkarak ülkemizi bu durumdan kurtarmıştır dedi. Benim belimde silahım var, cebimde param var ,arkamda adamım var diyerek hiç kimse Hükümete ortak olamaz diyen Bulut bir gerçek var Cemaat siyaset yapamaz. Çok yapmak istiyorsan partini kurarsın sandığa gidersin dedi.



Cemaat ve siyaset yapmaması gereken bir çok unsur maalesef siyaset sahnesinde .Geçmişte bu unsurlar hükümetin güçlerini elinden aldı. Hiç kimse sandık dışı yöntemlerden medet ummasın eğer umuyorsan sen siyasetçi olamazsın. Başbakana çok iftiralar attılar. Küresel efendiler çaresiz. Biz bu hükümeti nasıl yıkacağız derdindeler. Türkiye dik durmaya ve sağlam adımlar ile yürümeye devam etmelidir.

 

 

ONLARCA BÜYÜK SUİKAST GİRİŞİMİ

 

Bir tarafta bir araya gelmiş küresel koalisyon ve içerisinde yer alan taşeronları ,bir tarafta Recep Tayyip Erdoğan ve arkasındaki insanlar diyen Bulut 30 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlerde iki grubun çarpışmasını izleyeceğiz dedi. "Başbakan Erdoğan'a Onlarca büyük suikast girişimi var. Bu yöntemler ile Başbakanımızı yok etmeye çalışıyorlar" diyen Bulut Türkiye'de Kirli çark kırıldı, dişleri söküldü son bir dişi kaldı onu da inşallah Türk halkı kısa sürede sökecek dedi.

 

 

YANINDA ÇANTA BİLE TAŞIRIM

 

Yiğit Bulut Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başdanışmanı olma sürecini anlattı. Erdoğan'a neden bu kadar bağlılığım ve sevdam var biliyor musunuz. Hayatta tek bir idealim var. Gerçekten bağımsız büyük cihanşümul Türkiye. Bu irade ile gerçekleştirilme yolunda adımlar atan bugüne kadar benim ömrü hayatım boyunca tek bir lider gördüm oda Recep Tayyip Erdoğan.Bir vatandaş olarak bu idealimin peşinden koşuyorum diyen Bulut Erdoğan sevdasını şöyle özetledi.



Büyük Türkiye yolunda bağımsız ,aya kalkmış Büyük Türkiye Cihanşümul idealini savunan lafta değil kefenini giyerek bunun icraatını yapan lider Recep Tayyip Erdoğan'dır. Başdanışmanlığını bırakın yanında çanta bile taşırım dedi.

Haber; P.YILDIRIM