Dernek ve kurum ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkanı İsmail Bayram’ın bugünkü durağı Gürcü Derneği idi. Düzce’de faaliyet gösteren derneklerin faaliyetlerinin artması için destek vereceklerinin altını çizdi.
Bayram, “Gürcü Derneği Düzce’de sosyal kültürel insani konuda faaliyet gösteren bir dernek. Bizimle istişare ediyorlar, bizde elimizden gelen desteği veriyoruz. Dernek üyeleri ve kendi değerleri sayesinde birçok şeyi kendi başına hallediyor. Bu derneği Düzceli birçok iş adamlarımız var, kuruluşlarda görev yapan insanlar var dolayısı ile Düzce’nin gerçeklerinden yola çıkarak da birçok konularda önemli katkılarda bulunuyorsunuz. Bende Düzceli ve Düzce belediyesi olarak derneklerin bu tür faaliyetlerin artarak devam etmesini istiyorum her zaman bu faaliyetlerin yanındayız. Elbette zaman zaman sorunlar olabilmekte bu sorunların üstesinden gelmek adına da her zaman çaba içinde olduğumuzu ve bundan sonrada olacağımızı ifade etmek istiyorum. Düzce’yi, çok kültürlü bir şehir olarak söylüyoruz ve bununla da övündüğümüzü ifade ediyoruz. Bu çok kültürlü yapıların ortaya çıkarttığı faydaları Düzce’nin dinamikliğinde görüyoruz sizin ve diğer derneklerinde katkıları var. Bizim üzerimize düşen yerel yönetimler olarak bu faaliyetlerin arttırılması yönünde ortaya çaba koymak.” Dedi.
Düzce Gürcü Derneği Başkanı Aydın Kubilay da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Bayram’a teşekkür etti.
“Belediye başkanımız derneği sık sık ziyaret ediyor bu ziyareti de onlardan birisi dolayısı ile kendisine derneğimize katkılarından ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum dernek adına. Şahsım adına da Düzce’ye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum”
Kubilay ziyaret sonunda Belediye Başkanı İsmail Bayram’a plaket ve çiçek takdim etti.

Haber: H. İŞCAN