Düzce Belediyesi tarafından organize edilen söyleşiye TV ekranlarının sevilen sunucusu İkbal Gürpınar katıldı. Anneler Günü çerçevesinde Belediye Sosyal Tesisinde düzenlenen söyleşiye Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in eşi Gönül Keleş, Ak Partili kadın Belediye Meclis Üyeleri ve Düzceli kadınlar katıldı.





ÖĞRENMEYİ BIRAKIRSAK YAŞLANIYORUZ
Programı izlemeye gelen kadınlara bilginin kıymetinden bahseden Gürpınar; ‘Hanımlar öğrenmeyi bırakırsak yaşlanıyoruz. Bilgi her daim bizi ayakta tutar. Topluma daha faydalı birey olabilmemizde en büyük etkiyi oluşturur’ dedi.

Gürpınar, kadınlara mutlu olmaları için küçük detayları farklı örneklerle anlattı. İnsanların bilinçaltında yatan enerji kaçaklarının olduğunu kaydeden Gürpınar, "Geçen ki yaptığım enerji kaçağı tersinde geçen sene ördüğüm ama yarım kalan kazaklarım vardı. Hemen onları bitirdim ve mutlu oldum. Bilinçaltınızda yatan düzeltilmemiş dolabınız çekmeceniz veya çantanız varsa hemen düzenleyin. Benim çok elbisem yok. Mutlu olmak istiyorsan senede en az 2 kere giydiğin elbiselerini dağıt. Dolabında gereksiz yer kaplamasın" diye konuştu.

Sıcak bir ortamda gerçekleşirken söyleyişi sonunda Gürpınar, ‘Elbet Bir Gün’ adlı kitabını katılımcılara dağıttı.

Haber:Y.SEVER