Düzce Üniversitesi’ne Cumhurbaşkanı Gül tarafından yeniden rektör olarak atanan Funda Sivrikaya Şerifoğlu hakkında geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapan Memursen İl Temsilcisi Orhan Kılıç’ın ardından bugün de Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Osman Çakmak bir açıklama yaptı.

"Seçim bitmiş ve süreç tamamlanmıştır. Artık rektörümüzden beklenen üniversitemizin tüm mensuplarını aynı samimiyetle kucaklamasıdır. Bu samimi kucaklama üniversitedeki beklenen huzur ortamınıda beraberinde getirecektir." dedi.

Düzce üniversitesinde akademik ünvana sahip yeterli sayıda öğretim üyesi bulunurken, Rektör Funda Sivrikaya Şerifoğlunun iki fakültenin de dekanlığını yürütmeye çalıştığını söyleyen Çakmak açılamasına şu şekilde devam etti;

"Sayın rektör rektörlük görevinin yanında iki fakültenin de dekanlığını yürütmeye çalışmaktadır. Yine rektör yardımcılarından biri iki fakülteninde dekanlığını bir diğer rektör yardımcısı bu görevine ek olarak bir fakülte dekanlığı yürütmeye çalışmaktadır. Ayrıca bazı fakülte dekanları ve yüksek okul müdürleri de ek idari görevler yapmaktadır." dedi.

Haber; R. BAL