Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Kalıcı Konutlar'da hem vatandaşlarla biraraya geldi hem de yeni açılan belediye birimlerini yerinde inceledi.Kalıcı Konutlar Bölgesi kalıcı işyerlerine taşınan Düzce Belediyesi birimleri; Sosyal Yardım İşleri, Ulaştırma Hizmetleri, Veteriner İşleri, Muhtarlık İşleri, Teftiş Kurulu ve Temizlik İşleri Müdürlüğü personelini ziyaret eden Özlü, burada bulunan ofisleri gezdi ve çalışan personelle sohbet etti.


"Hep birlikte hizmet için çalışıyoruz"
Başkan Faruk Özlü belediye birimlerinde verimli ve rahat çalışma ortamının oluşmasına özen gösterilmesi konusunda hassas olduğunu ifade ederek, "Düzce Belediyesi; başkanı, başkan yardımcıları, müdürleri ve personeli ile bir bütündür. Kurum personeli ne kadar çalışkan ve işini seviyorsa, severek çözüm odaklı hareket ediyorsa bir belediye o kadar başarılı olacaktır. Ben burada personelimizin kendini yalnız hissetmesini istemem, hep birlikte hizmet için çalışıyoruz.


Elbette çalışma ortamı; o kurumun proje üretimi ve uygulamasını doğrudan etkiler. Bu bakımdan ilgili müdürlerime ihtiyaçları olan her donanımı sağlamaları konusunda talimat verdim. Personelimiz bilsin ki biz her zaman onların yanındayız, çalışacağız, çok çalışacağız." ifadelerini kullandı.

"Başarılı bir çalışma olduğunu düşünüyorum"


Kalıcı işyerlerine taşınan belediye birimlerinin bölgede bulunan esnaf için de bir avantaj olduğunu dile getiren Başkan Özlü, "Burada ciddi bir tenhalık ve rağbet eksikliği söz konusu idi. Aynı zamanda vatandaşlarımızın belediye hizmetlerine ulaşımı da zordu. Bu tespitin ardından böyle hızlı ve kalıcı bir çözüm uyguladık, başarılı bir çalışma olduğunu düşünüyorum. Vatandaşımız Düzce Belediyesini görüyor, şeffaf çalışma sistemini baştan sona takip ediyor. Bundan hem biz hem de Düzceli kardeşlerimiz memnun, esnafımız da memnun. Güvenlik problemi çözüldü. Burada bir insan sirkülasyonu başladı. Bu bölge, Kalıcı Konutlar geneli giderek daha güzel, örnek bir yaşam alanı haline gelecek" dedi.

Bahçelievler ve Yeşiltepe'yi ziyaret etti

Öte yandan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 6 aydır sürdürdüğü mahalle ziyaretlerine Kalıcı Konutlar Bölgesi Bahçelievler ve Yeşiltepe mahallelerinde devam etti.
İlk ziyaretini Bahçelievler Mahallesi'ne yapan konuşmasına yenilenen belediye kadroları ve çalışma sistemini anlatarak başladı. Daha sonra Yeşiltepe Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Özlü, vatadaşlara seslendiği konuşmasında, "Taleplerinizi bana, başkan yardımcılarımıza ve müdürlerimize iletebilirsiniz. Sizin ihtiyaçlarınızı karşılamak için çalışıyoruz. Belediye hizmet kurumudur, bunun farkındayız. Belediye kendi sorumluluklarını, vatandaşlar kendi sorumluluklarını yerine getirirse Düzce çok daha güzel olacak. Görüyorsunuz; gün geçtikçe çalışmalarımız iyiye gidiyor, borçlanmadan hizmet yapıyoruz. Bu hem sizin hem de bizim için çok önemlidir" ifadelerini kullandı.