Beklenen oldu. Cumayeri bağlantı yolu yapılıyor. Fakat yolun doğusundan batısına, batısından da doğusuna geçiş biraz zor.  
Yıllardır yolda oluşan çukurlar ve su birikintilerine bir de yolun dar oluşu eklenince özellikle sürücülerin korkulu rüyası olmuştu. Söz konusu olan Cumayeri bağlantı yolu yaşanan sıkıntıların ardından yapılıyor. Çalışmaların hızla devam ettiği bugünlerde kavşak sorunu yaşanmaya başlandı.
Daha önceden iki yönü de tek şerit olan yolun ortasında kaldırım yoktu. Şimdi ise iki şeridi birbirinden ayıran kaldırım var. Özellikle esnaflar yolda yeteri kadar kavşak olmamasından şikayetçi.

Bağlantı yolunun doğusunda ve batısında bulunan esnaflar kavşakların daha uygun yerlere yapılmasını istiyorlar.

Çalışmaların başlamasıyla birlikte işlerinin daha da düştüğünü belirten esnaflar, “böyle giderse işyerimize müşteri gelemez hale gelecek. Önceden yol yapılmasını çok istiyorduk. Evet yol yapılıyor hizmet çok güzel ama dükkanlarımıza müşteri gelemedikten sonra bir kıymeti yok. Yetkililer bu yolu yaparken çevredeki esnafı da düşünmeli. Vatandaş arabasıyla markete gidecek ama 500 metre ileriden dönmek zorunda. Durum böyle olunca da doğal olarak vatandaş ekmeğini başka yerden alıyor. Ya da arabasını başka yere tamire götürüyor. Biz mağdur olduk. Yol gerçekten ihtiyaç ve çok güzel oldu. Biz esnaf olarak kavşakların uygun olan yerlere yapılmasını istiyoruz.” diyerek endişelerini dile getirdiler.

Haber; H. İŞCAN