Düzce Valisi Ali Fidan, Düzce'deki güvenlik kuvvetlerini ziyaret etti. Vali Fidan, ilk olarak İl Emniyet Müdürlüğü'ne geçti. Burada İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz ve emniyet personeli tarafından karşılandı. Bir süre İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz ile istişarede bulunan Fidan, sonrasında değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantının ardından emniyet birimlerini gezerek incelemelerde bulunan Vali Ali Fidan, İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polislere seslendi.

"Hassasiyetiniz ve duruşunuz için teşekkür ediyorum"

Fidan yaptığı konuşmada, “Polislerimizin göstermiş olduğu duyarlılığa, hassasiyete teşekkür ediyorum. Bizler ülke mevzu bahis olduğunda, her birimiz o akşam müdürümüz ve arkadaşlarımızla beraber görevdeydik. Vatan ve millet için hiçbir şeyi hesaba katmadan, ailenizi düşünmeden gösterdiğiniz hassasiyetiniz ve duruşunuz için teşekkür ediyorum. Allah her türlü kazadan, beladan sizleri korusun. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Hainlere fırsat vermesin. Onlara da gereken cevabı verelim, veriyoruz." ifadelerinde bulundu.

İl Emniyet Müdürlüğü ziyaretinden sonra İl Jandarma Alay Komutanlığı'na geçen Düzce Valisi Ali Fidan, burada İl Jandarma Garnizon Komutanı Albay Bilal Güvenir ve komutanlar tarafından karşılandı. Burada da Garnizon Komutanı, İl Emniyet Müdürü, Düzce Belediye Başkanı ve askeri personelle değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Haber; Ş. ÇAKIR